RÓLAM

Sziasztok!

Mariann vagyok, fotós, művészettörténész, 2 kisgyermek édesanyja.

Szeretek kirándulni a szabadban, szeretek utazni, új városokat és eddig nem látott tájakat felfedezni. Szeretem a természetességet és az egyszerűséget. Beállított képek készítése helyett spontán és természetes pillantok megörökítésére törekszem, legyen szó esküvők, szerelmes párok, kisbabák vagy családok fényképezéséről.

Szeretném, ha a kamerám előtt nem feszengést éreznétek, hanem a fotózás örömet és kikapcsolódást jelentene számotokra. Szeretek természetes fényben, a szabadban dolgozni, és akár egy erdei kirándulás, akár városnézés közben, hosszabb időt Veletek töltve elkészíteni a képeket. Ha pedig esküvőtök megörökítéséről van szó, fontosnak tartom, hogy már előtte megismerjük egymást, hogy a nagy napotokról tényleg olyan felvételek készüljenek, amilyeneket szívesen nézegettek majd.

TUDJ MEG TÖBBET RÓLAM

Hosszú utat jártam be, mire rátaláltam a fényképészetre. Az egyetemem történelmet és művészettörténetet tanultam, ahol különösen megfogott a művészettörténet szépsége és az, ahogyan az alkotók egy-egy festményen, szobron, vagy akár építészeti alkotáson keresztül ki tudják fejezni önmagukat. Tükörrefelexes fényképezőgépet az egyik barátnőm adott először a kezembe a húszas éveim elején. Ekkor éreztem, hogy a fényképezés az, ami hiányzott eddig az életemből. Sok évi gyakorlás és több fotós iskola elvégzése után kezdett kiforrni bennem, hogy mi is az az irányvonal és stílus, amit a fotográfián belül képviselni szeretnék. Megfogott a történetmesélés szépsége, az, hogy a fényképezés által kicsit megismerhetem az embereket, akik felkeresnek engem. Olyan képeket szeretnék készíteni, amiket 10-20 év múlva is ugyanolyan öröm lesz nézegetni, mint amilyen boldogságot most okoznak. Azt hiszem mondhatom azt, hogy számomra a fényképezés nemcsak egy munka, hanem igazi szenvedély.

Ahogy Ti láttatok engem

"Barátságos, kedves, közvetlen, és a képei is gyönyörűek 🙂 Évek óta ő fotózza a családunkat!"

Eszter

Ahogy Ti láttatok engem

"Mariann was very professional, she photographed our wedding and she did a wonderful job. Loved how she was "invisible" during all the events, how she observed and captured everything in a natural way. She was also very quick handing over the photos. Thank you again!"

Bori

Ahogy Ti láttatok engem

"Annyira jó, hogy rátaláltunk Mariannra! Életünk főbb eseményeit örökítette meg és a későbbiekben sem választanánk más fotóst.😊 Mindig magas minőségű, tökéletes ('nagyonszeretem hangulatú'😍) fotókat kapunk Tőle. 🫶
Emellett rugalmas és tökre jófej, így a fotózások mindig szuper hangulatban telnek!"

Fanni

5
/
6