RÓLAM

Szeretek kirándulni a szabadban, szeretek utazni, új városokat és eddig nem látott tájakat felfedezni. Szeretem a természetességet és az egyszerűséget. Beállított képek készítése helyett spontán és természetes pillantok megörökítésére törekszem, legyen szó esküvők, szerelmes párok, kisbabák vagy családok fényképezéséről.

Szeretném, ha a kamerám előtt nem feszengést éreznétek, hanem a fotózás örömet és kikapcsolódást jelentene számotokra. Szeretek természetes fényben, a szabadban dolgozni, és akár egy erdei kirándulás, akár városnézés közben, hosszabb időt Veletek töltve elkészíteni a képeket. Ha pedig esküvőtök megörökítéséről van szó, fontosnak tartom, hogy már előtte megismerjük egymást, hogy a nagy napotokról tényleg olyan felvételek készüljenek, amilyeneket szívesen nézegettek majd.

TUDJ MEG TÖBBET RÓLAM

Hosszú utat jártam be, mire rátaláltam a fényképészetre. Az egyetemem történelmet és művészettörténetet tanultam, ahol különösen megfogott a művészettörténet szépsége és az, ahogyan az alkotók egy-egy festményen, szobron, vagy akár építészeti alkotáson keresztül ki tudják fejezni magukat. Tükörrefelexes fényképezőgépet az egyik barátnőm adott először a kezembe. Ekkor éreztem, hogy a fényképezés az, ami hiányzott eddig az életemből. Sok évi gyakorlás és egy fotós iskola elvégzése után kezdett kiforrni bennem, hogy mi is az az irányvonal és stílus, amit a fotográfián belül képviselni szeretnék.

(A rólam készült képért köszönet Nikinek és Bálintnak, a Wondeer Wedding csapatának)