ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÉS NYILATKOZAT

Malustyik Mariann ev. (továbbiakban, mint Adatkezelő) a www.malustyikmariann.hu (továbbiakban, mint Weboldal) üzemeltetője jelen Adatkezelési tájékoztatóban és nyilatkozatban teszem közzé a Weboldalon alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket.

A Weboldal használatának megkezdésével a Weboldalra látogató (továbbiakban Felhasználó) elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban és nyilatkozatban foglaltakat.

Felhasználók által megadott személyes adatok köre, kezelésének módja és célja:

fotós szolgáltatás árajánlatának kiadásához, fotós szolgáltatás teljesítéséhez és szerződés megkötéséhez, online konzultációhoz, blogbejegyzéshez történő hozzászólás írásához szükséges adatok a következők lehetnek:

  • Név
  • Telefonszám
  • Lakcím
  • Számlázási/Szállítási Cím
  • E-mail cím
  • Skype/Viber/Messenger azonosító

Az adatkezelés jogalapja:

az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény ide vonatkozó rendelkezései.

Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok célja statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, felhasználók jogainak védelme. A Cookie-k (=sütik) engedélyezése teljes Felhasználói élmény biztosítása céljából ajánlott.

Adatkezelő minden tőle telhetőt megtesz, hogy Felhasználók által megadott adatokat biztonságosan tárolja és kezelje, megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását és megváltoztatását.

Felhasználók által megadott adatok tárolásának időtartama: a Felhasználó által az adatbázisból való törlés kéréséig. Fenti kérelmek nem érintik a jogszabályokban meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését.

Adatkezelő jogosult Felhasználók adatait az alábbi jogi személyek irányába továbbítani:

  • Magyar Posta
  • Futárszolgálatok

Az adatok feldolgozását Adatkezelő megbízásából az alábbi cégek végzik:

  • Tárhely szolgáltató: ICON MÉDIA Kft., címe: 6000 Kecskemét Csóka u. 26.

Felhasználó panasz esetén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) fordulhat, az alábbi címen: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Adatkezelő fenntartja a jogot jelen Adatkezelési tájékoztató és nyilatkozat egyoldalú módosítására, amelyről tájékoztatást ad Felhasználók számára. A tájékoztatás egyenértékű a Weboldalon való közzététellel.

 

Szolgáltató neve: Malustyik Mariann egyéni vállalkozó

Szolgáltató e-mail címe: info@malustyikmariann.hu, mariann.malustyik@gmail.com

Szolgáltató adószáma: 69134403-1-42

Szolgáltató telefonszáma: +36205643476