Zsuzsit és Dávidot nagyon jó volt végigkísérni a nagy napjukon, hihetetlenül sokat mosolyogtak, végig egymásra figyeltek és igazán élvezték az egész napot. A polgári szertartást szűk családi körben, egy nappal a templomi esküvő előtt tartották. Nemcsak ők, hanem a teremben mindenki meghatódott, én pedig ilyenkor mindig nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen csodaszép pillanatoknak lehetek a tanúja fotósként.

Másnap következett a gyönyörű templomi szertartás, immár a teljes násznép körében. Szeretem az olyan esküvőket, ahol látszik, hogy az atya ismeri a jegyespárt, így igazán róluk és igazán hozzájuk tud szólni. Ez Zsuzsi és Dávid esetében is így történt.

A nap a vacsorával folytatódott, melynek helyszínéül a Columbus hajó szolgált, csodaszép panorámával a Budai Várra, a Lánchídra és az Erzsébet-hídra. Igazi belvárosi, elegáns esküvő volt, telis-tele szebbnél szebb pillanatokkal!

 

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁSOK

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..