Egy 3 napos fotós workshopon vettem részt a hét elején a Balaton-felvidéken, Köveskálon. Az utóbbi időben irigykedve néztem a külföldi fotósokat, akik jobbnál jobb workshopokra járnak, amikor pár hónapja a Wed Over Hills csapata meghirdette első fotós táborát. Rögtön le is csaptam a lehetőségre és jelentkeztem.

Senkit sem ismerve indultam el itthonról, de már az első pillanattól kezdve oldott volt a hangulat, egy szuper csapat jött össze. Teó és Roky rengeteg hasznos és gyakorlatias tudással és tanáccsal látott el minket a három nap alatt, és emellett óriási energiát és motivációt is adtak a folytatáshoz. A második napra leszerveztek egy kreatív fotózást egy nagyon kedves és mosolygós párral, Manuval és Viktorral. Manu egy csodaszép Daalarna ruhát viselt, a helyszín pedig a gyönyörű szentbékkállai kőtenger volt…

Köszönöm Teónak és Rokynak ezt a fantasztikus élményt és köszönöm a többieknek is, a csapatnak ezt a 3 együtt töltött napot!

Fogadjátok szeretettel az ott készült képeimet.

 

Smink: Kiss Vera – movie for BEAUTY

Haj: Vida Csaba – movie for BEAUTY

Csokor: Sági Annamária – Sági Virág

Ruha: Daalarna

Modellek: Manuéla Árendás & Viktor Popper

 

 

És a szuper csapat:

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁSOK

Nagyon hálásak vagyunk, hogy megismertünk Mariann és köszönjük, hogy méltónak találtál minket arra, hogy tőlünk tanulj! Eszméletlen fotókat lőttél, gyönyörű ez a képi világ! <3 Puszilunk Teóval!

Én is nagyon örülök, hogy megismertelek Titeket, fantasztikusak vagytok!!! <3 Köszönök Nektek mindent!