love

 

Domiról és Andrisról az első sorozat képei még tavaly augusztus végén készültek, amikor egyik kora este a budai várban sétálgattunk, és még alig 1 hónapja voltak csak jegyesek. A másodikra idén januárban kerítettünk sort, stúdióban, a lehető legegyszerűbb háttérrel és világítással. Ami összeköti ezeket a sorozatokat, az a rengeteg mosolygás és nevetés, ami mindkét alkalommal felszabadulttá tette a fotózást.

 

jegyes szerelem fotózás jegyes szerelem fotózás jegyes szerelem fotózás jegyes szerelem fotózás jegyes szerelem fotózás jegyes szerelem fotózás jegyes szerelem fotózás jegyes szerelem fotózás jegyes szerelem fotózás jegyes szerelem fotózás jegyes szerelem fotózás jegyes szerelem fotózás jegyes szerelem fotózás jegyes szerelem fotózás jegyes szerelem fotózás jegyes szerelem fotózás jegyes szerelem fotózás jegyes szerelem fotózás jegyes szerelem fotózás jegyes szerelem fotózás jegyes szerelem fotózás

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁSOK

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..